Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/u82553p79767/domains/dovaofficesupport.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Over mij - DOVA Office Support
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/u82553p79767/domains/dovaofficesupport.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Over mij

Het gezicht achter DOVA Office Support:
Elisabeth van der Welle

Samen met mijn man Cees heb ik drie prachtige kinderen. Wij wonen in het dorpje Hoogblokland. Ons huis is nog onderhevig aan een flinke verbouwing, maar het wordt erg mooi! Ik kan niet goed stilzitten en doe het liefst meerdere dingen tegelijk. Ook in mijn vrijwilligerswerk ben ik veel bezig met de taken die ik als ondersteuner doe.
Het organiseren en plannen zit al vanaf jonge leeftijd in mij. Als kind nam ik graag de leiding en regelde ik mijn eigen zaakjes. Na de HAVO heb ik een jaartje PABO gedaan, maar al snel kwam ik erachter dat dit toch niet is wat ik graag wilde doen. Ik ben teruggevallen op mijn organisatietalent en dat bevalt mij heel goed.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als secretaresse bij een advocatenkantoor, als secretaresse en managementassistente in de jeugdzorg, thuiszorg en kraamzorg en als officemanager bij een adviesbureau.

Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij diverse, gevarieerde projecten. Daarnaast heb ik een passie voor mensen en het liefst ben ik indirect bezig om écht iets waardevols aan de samenleving toe te voegen.

Als persoon ben ik sociaal, invoelend en meedenkend. Ik word erg enthousiast van het organiseren en plannen van events en afspraken, maar ook van het structureren in de chaos.

Over de naam
DOVA Office Support

DOVA is de naam van het huis waar wij wonen. Dit betekent Door Ons Voor Allen. Ons huis is rond 1920 gebouwd als dorpshuis met een voorhuis als woning. Dit voorhuis werd verhuurd aan de beheerders van het dorpshuis. In 1975 is het dorpshuis, woonhuis, ondergrond, erf en tuin publiekelijk verkocht. De koper heeft diverse aanpassingen doorgevoerd en al een deel van het dorpshuis bij het woonhuis gevoegd. Wij hebben het huis gekocht in 2015. Sindsdien zijn wij bezig om veel dingen in originele staat terug te voeren. Daarbij trekken we het dorpshuis grotendeels bij het huis. Omdat het huis zo’n rijke geschiedenis heeft, behouden we de naam van het huis.
Mijn werk voer ik uit vanuit huis, waardoor deze naam heel toepasselijk is. Daarnaast probeer ik, net als een huis, een veilige haven te zijn. Een huis is stevig geworteld en staat als een huis. Dit geldt ook voor mij, in mijn werk bij DOVA Office Support.

Over het logo

Het logo bestaat uit de naam ‘DOVA Office Support’ omlijnd door een huis. Dit huis staat voor ons huis. Wij hebben een mansarde, gebroken kap. Dit komt terug in deze tekening.
De naam DOVA staat in nette letters. Ik ben opgeruimd, netjes en georganiseerd. Omdat ik houd van schrijven op papier, voornamelijk lijstjes afvinken, staat ‘Office Support’ in handgeschreven tekst.
De olijftak staat voor kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. Olijfolie wordt ook wel het ‘groene goud’ genoemd. Daarnaast werden in de oudheid kransen van olijftakken gemaakt als hoogste blijk van erkenning.

× Hoe kan ik je helpen?